Goldcrest Nature Tours is een jonge onderneming van twee bevlogen natuurliefhebbers uit Heenvliet. Om hun passie en liefde voor de natuur uit te dragen zijn Chris de Nooijer en Annemieke Spoelman een professionele reisorganisatie begonnen gespecialiseerd in natuurreizen. Zij bieden dagexcursies en korte vakanties in Nederland en Europa aan. Alle tours worden zorgvuldig uitgewerkt en onderzocht. Hun eigen reiservaringen komen hierbij goed van pas. Al jaren trekken zij erop uit om te genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Hun doel is om zoveel mogelijk mensen de waarde van de natuur en haar flora en fauna bij te brengen. Op deze manier hopen ze dat mensen ook meer hun best gaan doen om de natuur te beschermen.

Chris en Annemieke

De twee hebben veel kennis in huis van vogels, vlinders, insecten, planten en zoogdieren. Als je met Goldcrest Nature Tours op pad gaat zie je gegarandeerd veel meer dan dat je zelf op zoek gaat. Ook de leuke weetjes en bijzonderheden prikkelen je zintuigen. Ook in hun eigen omgeving (Voorne Putten) hebben ze mooie dagexcursies uitgewerkt. Zo zijn er diverse data om een vroege vogelwandeling in de Beningerslikken te ervaren. Of een wandeling in het Voornes Duin. Op hun website kun je nog veel meer excursies en meerdaagse tours vinden. Thema’s als vogelreizen, vlinderreizen, natuurfotografie of algemene natuurreizen komen voorbij. Natuurbeleving staat voorop daarom reist u altijd met een kleine groep van maximaal acht mensen.

Waar het kan reizen ze zo duurzaam mogelijk met een gezamenlijke minibus of met het OV. Goldcrest Nature Tours zal de CO2-uitstoot, die onvermijdelijk is met reizen, compenseren en steunt diverse natuur gerelateerde goede doelen met een percentage van de behaalde winst.

Ook zin gekregen in een onvergetelijke natuurervaring? Kijk op hun website www.goldcrestnaturetours.nl en laat je inspireren.

Roerdomp

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

32 + = 42