De Christelijke Gereformeerde Kerk aan de Achterweg 2 te Zuidland was per 1 januari 2020 opgeheven vanwege een teruglopend ledenaantal en het was niet duidelijk wat er met het kerkgebouw zou gebeuren. Uiteindelijk is de kerk verkocht aan Robbin en Anneke uit Rotterdam, die na een gemeentelijk traject uiteindelijk goedkeuring hebben gekregen om er een woonbestemming van te maken. De komende tijd zal de kerk dus van binnen worden verbouwd om het bewoonbaar te maken. De vorderingen zullen via verschillende kanalen worden gedeeld.

Kijk voor meer informatie op:

Website: www.kerknaarwoonhuis.nl
Facebook: www.facebook.com/kerknaarwoonhuis.nl
Instagram: www.instagram.com/kerknaarwoonhuis.nl/

 

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

− 3 = 1