Op deze pagina is een overzicht te vinden van winkels in Zuidland. Vermelding is gratis. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Levensmiddelen

Stroopwafels van Anuschka

Stroopwafels van Anuschka, een ware traktatie! De stroopwafels van Anuschka zijn op elk moment van de dag een heerlijke verrassing. Echt ouderwets lekker. En dat is niet toevallig: de stroopwafels zijn namelijk altijd vers.

De stroopwafels bereid op ambachtelijke wijze: met zuivere tarwebloem, roomboter en stroop. Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

Het resultaat is een krokante stroopwafel die lekker afhapt. Ook verkrijgbaar als ministroopwafel of roomboter stroopkoek. Neem de proef op de som en test deze traktatie op niveau.

W: https://www.stroopwafelsvananuschka.nl/
A: Kerkweg 16, 3214 VD, Zuidland

Boerderijwinkel Zevenbergen

Boerderijwinkel Zevenbergen

Cras efficitur ligula eu aliquam venenatis. Vivamus scelerisque congue venenatis. Curabitur a vestibulum ante. Ut turpis augue, interdum eu pretium ut, dignissim vel ante. Ut nec eleifend ex. Cras dui ex, scelerisque sit amet cursus sed, accumsan scelerisque purus. Suspendisse scelerisque, magna et sollicitudin elementum, magna tellus auctor dui, id luctus erat lacus non lorem.

W: https://www.boerderijwinkelzevenbergen.nl
A: Koekendorpseweg 1, Zuidland


Deel dit bericht