Op deze pagina is een overzicht te vinden van plekken in Zuidland waar gegeten en/of gedronken kan worden en/of eten/drinken kan worden afgehaald.  Vermelding is gratis. Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Stroopwafels van Anuschka

Stroopwafels van Anuschka, een ware traktatie! De stroopwafels van Anuschka zijn op elk moment van de dag een heerlijke verrassing. Echt ouderwets lekker. En dat is niet toevallig: de stroopwafels zijn namelijk altijd vers.

De stroopwafels bereid op ambachtelijke wijze: met zuivere tarwebloem, roomboter en stroop. Zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

Het resultaat is een krokante stroopwafel die lekker afhapt. Ook verkrijgbaar als ministroopwafel of roomboter stroopkoek. Neem de proef op de som en test deze traktatie op niveau.

W: https://www.stroopwafelsvananuschka.nl/
A: Kerkweg 16, 3214 VD, Zuidland

Slands bakkie
‘s Lands Bakkie (onderdeel van woonboerderij Westenrijck) is een lunchroom in Zuidland. Het personeel bestaat uit jongeren met een verstandelijke beperking die, samen met hun begeleiders, u voorzien van een consumptie. Tevens serveren wij verschillende soorten spijzen en een gevarieerd aanbod van diverse soorten consumpties.

W: https://www.slandsbakkie.nl/
A: Breedstraat 6, 3214 AC, Zuidland

Stroop pannenkoeken
Stroop Pannenkoeken is een restaurant in Zuidland waar gezelligheid, kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. Er worden ambachtelijke pannenkoeken gebakken en er worden verse ingrediënten gebruikt. Er zijn meer dan 100 verschillende pannenkoeken en daarnaast ook hamburgers, maaltijd salades en saté. Er kan in het restaurant worden gegeten maar het is ook mogelijk pannenkoeken af te halen.

W: https://www.strooppannenkoeken.nl/
A: Nieuwe Veerdam 2A, 3214 LT, Zuidland

Mythons grieks

Mythos een Grieks restaurant gevestigd is in Zuidland, er draait altijd Griekse muziek en elke maand is er een Griekse feestavond met fantastische Griekse zangers. Kom langs en ervaar zelf dit gezellige restaurant met open keuken waar de lekkerste Griekse specialiteiten vers voor u bereid worden!

W: https://www.mythos-zuidland.nl/
A: Dorpsstraat 28, 3214 AG, Zuidland

Lange muur chinees
Bij Chinees-Indisch specialiteitenrestaurant De Lange Muur in Zuidland kan men terecht voor vlees, vis en vegetarische gerechten uit de traditionele Chinese keuken.

W: http://delangemuurzuidland.nl/
A: Breedstraat 24, 3214AC, Zuidland

Pizzeria Milano te Zuidland voor alle Italiaanse gerechten zoals pizza, pasta en shoarma.

W: https://www.milanozuidland.nl/
A: Breedstraat 18, 3214AC, Zuidland

Cafetaria petit restaurant
Cafetaria De Ring is een klein, maar sfeervol etablissement in Zuidland. Met een ruim assortiment patat, snacks, burgers en ijs. Ook wordt er, voor directe consumptie, lekkere verse koffie, of een heerlijk koud biertje verkocht. Het pand dateert al uit 1625 en heeft al heel wat functies gekend. Gevarieerd van café tot kleuterschool, van soos tot cafetaria.

W: https://www.snackbardering.nl/
A: Ring 23, 3214 AT, Zuidland

IJsvogel-logo
De IJsvogel komt elke dag in het voorjaar / zomer langs met heerlijke smaken van diverse soorten schepijs van roomijs en sorbetijs. Ook worden er heerlijke sorbets in diverse smaken gemaakt. In de winter verkoopt de IJsvogel Zuidland heerlijke ijstaarten voor de Kerst,  longeurs en Italiaans gebak. De IJsvogel verzorgt tevens graag verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen met een lekker koel ijsje.

W: https://www.ijsvogelzuidland.nl
A: Dr. W. Dreesstraat 55, 3214 XG, Zuidland

Deel dit bericht