In het dorp Zuidland zijn verschillende voorzieningen.

Zwembad ’t Molengors

Zwembad ‘t Molengors in Zuidland is een openluchtzwembad voor jong en oud. Er zijn drie baden: een badje voor de allerkleinsten, een ruim bad voor kinderen zonder zwemdiploma en een 25-meter bad voor iedereen met zwemdiploma. Glijbanen, speeltoestellen, een groot springkussen, een pannaveldje en een ligweide. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ijs, chips, snoep, tosti’s, fris, koffie of thee kopen. Het bad is elk zomerseizoen, tussen eind april en begin september, open. Voor meer informatie zie http://www.zwembadmolengors.nl.

Sporthal Drenkwaard

Sporthal Drenkwaard beschikt over drie sportzalen welke gescheiden zijn door middel van een wand die kan worden opgehaald, waardoor er één grote sportzaal ontstaat. Daarnaast beschikt de sporthal over een multifunctionele ruimte van 213m² en een kleinere zaal van 80m². Alle zalen kunnen zowel voor sportieve als voor maatschappelijke en sociale doeleinden gehuurd worden. De sporthal beschikt over vier kleedkamers met doucheruimte en twee ruimtes voor scheidsrechters om zich te verkleden. Voor meer informatie zie http://www.drenkwaard.nl.

Basisschool

In het dorp bevinden zich verschillende basisscholen, dit is basisschool De Vlasbloem en protestants christelijke basisschool De Aanwas.

Deel dit bericht