Korenmolen De Arend in Zuidland heeft last van verzakking, wat in de nabije toekomst voor problemen kan gaan zorgen en men voor wil zijn. Er is geld nodig om een goede fundering onder de molen te maken, maar met de verkoop van meel en cakemixen en geld dat door donateurs wordt gegeven is het alleen mogelijk om de boel draaiende te houden, maar voor groot onderhoud valt men vaak terug op fondsen en subsidies. Dat is de afgelopen jaren ook al gebeurd, maar ook daar kan men niet continu komen aankloppen. Er zal dus moeten worden gezocht naar andere manieren om dit geld bij elkaar te krijgen. RTV Rijnmond heeft een reportage gemaakt van de molen en molenaar Arie van Loo.

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

20 − = 19