Klussen IJsclub Vooruitgang

Om het terrein van IJsclub Vooruitgang en de kantine netjes te houden is er onderhoud nodig. Voorheen deed het bestuur dat zelf, maar er is behoorlijk wat te doen en daar zijn meer handen voor nodig. De volgende werkzaamheden zullen worden opgepakt:
  • vrij- en schoonmaken van de platen op de krabbelbaan
  • schuren en schilderen van de deuren
  • hekwerk rond de krabbelbaan vastzetten
  • palen van de fietsenstalling verwijderen
  • dorpels van de kantine vervangen
  • onderhoud ramen kashok
Zaterdag 1 juli om 9.30 uur gaat men aan de slag. Als u wilt komen helpen wordt er gezorgd voor koffie, lekkers en lunch. Graag even melden of u komt bij Piet Moree (tel: 06-33367075) of per e-mail aan info@ijsclubvooruitgang.com.
Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

41 − 38 =