Kunstroute Nissewaard 2022

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 april 2022 wordt van 11.00 tot 17.00 uur de Kunstroute Nissewaard weer gehouden. In verschillende plaatsen in de gemeente Nissewaard kan men kunst bezichtigen op de aangegeven locaties. Ook in Zuidland zijn er een aantal locaties waar men kunst kan bezichtigen. De volledige routekaart is te vinden op de website van Kunstroute Nissewaard. Op de website is ook meer informatie te vinden over de deelnemers.

Kunstroute Nissewaard in Zuidland 2022

Uitgelicht
Evert Peelen, (hout)kunstenaar, Harregatplein 5E te Zuidland, stelt zijn atelier open voor alle bezoekers. Op de begane vloer zijn naast houtdraaiwerk (vazen, schalen en potten) houten beelden te zien: sculpturen, borstbeelden, torso’s, assemblages e.d.. Enkele zijn nog in bewerking. Via een trap (met een stoel als mogelijke tussen rustplaats) komt u op de eerste verdieping. Hier hangen wandsculpturen en staan meerdere houten draaiwerken en verhalende objecten. Ook is er een atelierkantine, waar u een kopje koffie of thee aangeboden wordt.

Zie ook www.evertinhout.nl

Kunstroute Nissewaard 2022 luik

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

78 + = 80