De voormalig gereformeerde kerk te aan de Achterweg 2 te Zuidland is sinds ongeveer een half jaar jaar eigendom van Robbin en Anneke en hun gezin. Zij zijn bezig om de kerk van binnen te verbouwen om deze bewoonbaar te maken. Momenteel zijn zij bezig geweest om een kunstenaar een muurschildering te laten maken in de kerk en hebben dit vastgelegd d.m.v. een timelapse. Het resultaat daarvan is hieronder te bewonderen. Klik op de onderste foto om de timelapse af te spelen. Voor meer informatie kijk ook eens op hun website op https://www.kerknaarwoonhuis.nl/.

Voormalig gereformeerde kerk muurschildering

Muurschildering afspelen

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

+ 54 = 61