Stroopwafels van Anuschka is al een aantal jaren een bekend begrip in Zuidland, waar tot ruim een jaar geleden Anuschka nog met een stroopwafelkraam buiten stond was dat vanwege lichamelijke klachten gestopt. De verkoop aan huis ging wel door en ondertussen is er nu een winkeltje aan huis waar men terecht kan. Sinds vandaag is dit winkeltje te bezoeken. Het winkeltje is geopend op dinsdag van 9.00-13.00 uur, woensdag 9.00-12.00 uur en zaterdag van 9.00-15.00 uur. Voor meer informatie bekijk de website https://www.stroopwafelsvananuschka.nl/ of bezoek de winkel aan de Kerkweg 16 te Zuidland. Hieronder een korte indruk van het nieuwe winkeltje.

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

54 − = 47