Afgelopen donderdag 18 juli is de elektrisch aangedreven overdekte en verwarmde fluisterboot ‘Bernisse’ aangekomen bij de Loswal in de buurt van parkeerplaats Oude Veerdam te Zuidland. Dit is tevens de ‘thuishaven’ van de fluisterboot en vanaf hier kan men instappen en is er de ontvangst- en receptieruimte. Vanaf 12 september wordt de fluisterboot officieel in gebruik genomen en kan men tegen betaling een rondvaart van ongeveer twee uur maken op de rivier de Bernisse richting Heenvliet,┬áde haven van Brielle en het pannenkoekenrestaurant in Simonshaven. Er kunnen maximaal 50 personen tegelijk mee varen. Videoverslaggever Roel van Deursen heeft een opname gemaakt van de tewaterlating in Oostvoorne en de vaartocht naar Zuidland toe. Voor meer informatie over de fluisterboot kijk op https://rondvaarttochten.info/

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

13 − 6 =