De kale vlakte nabij de Welkomkerk waar vroeger de openbare basisschool De Wissel en seniorenwoningen stonden wordt voorlopig nog niet bebouwd, hierdoor is er het idee gekomen van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging afdeling Voorne Putten om het braakliggende terrein nuttig te gebruiken door dit in te zaaien met bloemzaad. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 5000 vierkante meter. Omdat de vereniging dit niet allemaal zelf kan bekostigen is het mogelijk om geld te storten op rekeningnummer NL56 INGB 0000 397294 t.n.v. Ver. ter bevordering van bijenteelt afd. Voorne Putten o.v.v. Bloemrijke Lente Zuidland. Door uw steun steunt u de bijenstand in Zuidland en omgeving en krijgt Zuidland er voor zolang het duurt een mooi stukje wilde bloemenveld bij.

Deel dit bericht

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden vrijgegeven. Verplichte velden zijn gemarkeerd (*).

+ 56 = 58